FacebookTwitter

Volg ons nu ook via
Facebook en Twitter.

Ons restaurant ’t Bikkelement: voor heerlijk informeel smullen!


Zin om eens lekker op Texel uit eten te gaan? Voor een gezellig diner of een lekkere lunch heeft familierestaurant 't Bikkelement een uitstekende keuken. Onze koks maken met uitsluitend dagverse ingrediënten van ieder gerecht een ware delicatesse. De gerechten in ons restaurant zijn geïnspireerd door de authentieke Hollandse keuken en het wisselen van de seizoenen.

Grote kinderkaart

Naast een zeer uitgebreide kaart voor volwassenen hebben wij in ’t Bikkelement een grote kinderkaart met kindermenu’s. Als de kleintjes zijn uitgegeten, kunnen ze terecht in de ruime speelhoek in ons restaurant. Door onze geheel open keuken kunt u met eigen ogen zien hoe uw heerlijke maaltijd tot stand komt.

Texels lamsvlees

Wij zijn er trots op dat wij echt Texels lamsvlees in ons restaurant mogen serveren, een erkend streekproduct dat subliem smaakt. U proeft het verschil!

Ongedwongen sfeer

De vriendelijke bediening in ons Texelse restaurant maakt uw uitje compleet. ’t Bikkelement is een echt familierestaurant; een laagdrempelige zaak waar iedereen welkom is. De sfeer is ontspannen, gemoedelijk en ongedwongen. En dat wordt zeer gewaardeerd. Uw tempo van dineren is voor ons het tempo van serveren.

Serre/Terras

Niet alleen bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op ons gezellige terras. Omdat het overdekt is en geheel verwarmd kunt u bij ’t Bikkelement ook op wat koudere dagen lekker in de serre zitten voor een drankje, lunch, tussendoortje of diner.